כאב מתחת לחזה שמאל מקרין לגב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/04/2014 | 10:59 | מאת: ליטל

שלום, אני כבר תקופה ארוכה עם כאב בחזה בצד שמאל שמקרים לגב במקביל. לפני שנתיים עשיתי בדיקת הליקובקטר ויצא שאני סובלת מהחיידק עשיתי סבב אנטיביוטיקה אך זה לא עבר באותה תקופה עשיתי את כל הבדיקות אולטרה סאונד וגם גסטרוסקופיה והכל יצא תקין בנוסף עשיתי ct וגם יצא תקין. הכאב מציק בעיקר אחרי אוכל. מה יכולה להיות הסיבה ומה עליי עוד לעשות? אודה להתייחסות ליטל

שלום לך בתיאור הכאב והממצאים התקינים עד כה, יתכן שהמקור הוא בעמוד שדרה? ייעוץ אורטופד יכול לעזור. מבחינת מערכת העיכול - אין קשר לחיידק. אפשר לחשוב על צלום ושט וקיבה עם חומר ניגוד כדי לבחון מה מתרחש בעת בליעה ולאחריה, מבחינת אנאטומיה ותנועתיות.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה