שאלה דחופה לגבי טיפול בחיידק הליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

31/03/2014 | 09:50 | מאת: רונית

בתי בת ה-18 קיבלה טיפול לחיידק 5 ימים לקחת מוקסיפן שתיים בבוקר ושתיים בערב וחמישה ימים שני סוגי כדורים אחרים אחד קארין והשני פרוטוסיד היא סיימה את המוקסיפן והתחילה בקארין כבר יומיים והכדורים משפיעים עליה לרעה שזה בלתי נסבל הקאות שילשולים כאבי בטן היא סובלת נורא ואני לא יודעת מה לעשות האם ישנה אפשרות להחליף את הקארין בכדור אחר ? הרופאה של המישפחה יעצה לי להוריד את המינון לחצי כדור שאני לא יודעת אם זה טוב , והשאלה השניה האם היא יכולה לשתות נורפן כי היא קיבלה מחזור גם וכואבת לה מאוד הבטן . אודה לכם על תשובה מהירה המצב בלתי נסבל , תודה

מומלץ להתייעץ עם רופא/ת המשפחה. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה