בדיקת גסטרו לא שלמה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/03/2014 | 01:41 | מאת: נורית

עשיתי היום בדיקת גסטרוקופיה היות ואני סובלת מבחילות, כאבי גרון ובטן נפוחה. בתוצאות הבדיקה כתוב שיש לי בקע סרעפתי. הרופאה טענה שלא יכלה לבדוק אם יש לי חיידק " בגלל התנגדות המטופל". אני לא זוכרת כלום מהבדיקה כי היייתי מטושטשת, אבל ההסבר שלה נשמע הגיוני? מה אני אמורה לעשות עכשיו? בדיקת נשיפה? האם יש עוד השלמות שאני צריכה לעשות(כמו רגישות לגלוטן)? הרופאה שם לא היתה ידידותית במיוחד ויצאתי מאוד מבולבלת.. קיויתי שאחרי הבדיקה אבין טוב יותר את מצבי אבל נראה שלא עשו את הבדיקה כמו שצריך.. אשמח לשמוע מה אתם מייעצים לי לעשות עכשיו

12/03/2014 | 08:18 | מאת: ד"ר ויטלי ורז'ביצקי

בוקר טוב! -אופציה של מבחן נשיפה קיימת. לגבי יתר שאלות כדי להתייעץ עם רופא משפחה כדי לבנות תוכנית בירור מתאימה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה