גסטרו וקולונוסקופיוה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/02/2014 | 11:41 | מאת: vlada

שלום רב, אני בת 31, בריאה בדרך כלל ללא טיפול תרופתי קבוע. לאחרונה מתלוננת על אי נוחות בבטן בעיקר במעי. ד"ר פסטר שלח אותי לבצע בדיקת גסטרו וקולונוסקופיה. אני נורא חוששת מבדיקה זו. האם זה בסדר לבצע את שניהם ביחד? גם גסטרו וגם קולונו? אם לא אסבול במהלך הבדיקה? קיבלתי הפניה להלל יפה בגלל שביקשתי חומר טישטוש יותר חזק. אני מאוד מעדיפה לישון ולא להרגיש כלום. מצטערת על חרדה אולי מוגזמת. אשמח לתגובה שלכם. המון תודה

ניתן לבצע שתי הבדיקות ביחד תקבלי טשטוש. את לא אמורה להרגיש כאב במהלך הבדיקה התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה