שלום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/02/2014 | 10:37 | מאת: אנונימי

מישהי אחרת ענתה לי שהיא לא מבינה את השאלה השאלה שלי על הכאבים בטבור הלכתי לרופא משפחה והוא אמר לי שזה לא משהו מסוכן הוא מישש וכו ואמר שזה לא משהו מסוכן השאלה הוא יכול לזהות את זה דרך תחושת הידיים שלו מחלה חס ושלום או שזה לא היה טוב ואני חייב לעשות בדיקה כדי לבדוק או אם הוא אמר לי שאין טעם לפחד אין לך שינויים בכאבים אין לך שינויים במשקל אז והוא מישש עם שי גוש אתם חושבים שזה תופס ככה לזהות מחלה חס ושלום?

שלום רב כן, בקע בטבור אפשר לאבחן על ידי מישוש כדאי לך להיבדק ע"י רופא כירורג שיחליט אם צריך לתקן את הבקע בניתוח

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה