כאבים עזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/02/2014 | 21:37 | מאת: א

שלום, סובל למעלה משנה מכאבים עזים בצד שמאל של הבטן, מתחת לצלעות, הכאב מקרין לגב, לחזה , לכתפיים ולפנים. עברתי סיטי בטן , אמ אר אי בטן, גסטרוסקופיה קולונוסקופיה, ואולטרא סאונד בטן עליונה וכליות. כל אלה ללא ממצא משמעותי. הכאבים מופיעים בהתקפים, ולהערכתי הם קשורים לדרכי העיכול. סובל גם משלשולים ומגזים. האם הבדיקות שעברתי מתייחסות לכל דרכי העיכול? האם יש בדיקות נוספות שאוכל לעבור, ושיש בהן כדי לשלול בעיה שלא אותרה בדרכי העיכול" למשל מעי דק, תריסריון וכד'- האם אלה נבדקים בבדיקות אלה? האם תוכלו לייעץ לי על בדיקות נוספות שאוכל לעבור? + הוספת תגובה

שלום רב עברת בירור מקיף בכמעט כל אמצעי ההדמייה. CT ו - MRI מלמדים גם על המעי הדק. הגסטרוסקופיה מלמדת על התריסריון. אם חושדים במחלה במעי הדק - נותרה בדיקת הוידאו - קפסולה שמצלמת את המעי הדק מבפנים. כל טוב!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה