פוליפ

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/02/2014 | 19:03 | מאת: דוד

שלום ד"ר . עברתי בדיקת קולונוסקופיה ונמצא פוליפ בקוטר 1.5 ס"מ שנכרת שנמצא שפיר הממצא הפתלוגי הוא: TUBULAR VILLOUS ADENOMA אבקש לשאול למרות שזה שפיר האם סוג הפוליפ הזה יש לו נטיה להפוך לסרטני ? האם לדעתך על סמך הממצאים כדאי לבצע בדיקה חוזרת לביקורת בעוד שנה או שנתיים . תודה

בפנייתך חסרים מספר נתונים אשר מקשים על מתן מענה מקצועי. מומלץ לפנות לייעוץ מסודר. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה