האומנם קרוהן ?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/02/2014 | 18:16 | מאת: הסברי

שלום, לפני מספר שנים היה לי חשד לקרוהן על סמך אפטות שנראו במעי דק סופי בבדיקת קולונו. הבדיקה נערכה כחודש לאחר שלקחתי אטפן וארקוקסיה ולכן "חשדתי" באבחון. כשנה אחר כך אובחנתי בביופסיה בפרוקטיטיס שמקורה IBD לאחרונה עברתי שוב בדיקת קולונו והממצאים היו תקינים לחלוטין בביופסיה. האם פרושו שאכן אין קרוהן? האם אצל אדם ברימיסיה הבדיקה יוצאת גם תקינה או שיש "זכרון" למחלה גם בעת רגיעה ? תודה

10/02/2014 | 09:04 | מאת: ד"ר ויטלי ורז'ביצקי

השאלה מאוד מורכבת כדי לתת תשובה בפורום- יש לפנות לגסטרואנטרולוג המטפל עם כל הניירת כדי לבנות תוכנית בירור המתאימה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה