כאבים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

30/01/2014 | 15:44 | מאת: אנונימי

שלום !מזה כחצי שנה אני סובלת מכאבם בטבור הלכתי לרופא כשהוא אמר ללכת לאולטרסאונד לחש לבקע לא ראו שום בקע בצילום הלכתי שוב להתייעצות אמרו לי שזה כנראה קטן או מהשומן לא רואים הלכתי לרופא אחר (יש לי מ רגיז ) והוא אמר לי שבגלל שיש לך המעי הרגיז ועברת שנה לא פשוטה עם בנך בבית החולים אז מהפחד והלחץ המעי מתחיל לקבל התכווצויות כאשר כמובן כל זה בלי ירידה במשקל בי חוסר תיאבון בלי סימנים משונים . לפעמים זה כואב ותר אבל מדי פעם אך כאשר העיקר הכאב הוא בטבור כאילו משהו מושך לי שם מבפנים רציתי לשאול זה לא נראה כמו משהו עם המעי הגס זה הדבר המפחיד אותי כרגע ביותר ??? ( זאת אומרת משהו מסוכן עם המעי הגס אם ין סימנים. )??

לצערי לא ניתן לאבחן במסגרת פורום. מומלץ מעקב גסטרואנטרולוג מסודר התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה