פריטין נמוך

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/01/2014 | 12:33 | מאת: קטיה

שלום רב. אני סובלת מאז קבלת מחזור מהמוגלובין נמוך.לאחרונה עשיתי בדיקות דם ויצא פריטין נמוך מאוד פחות מ-8.רופא הציע לבדוק דם בצואה ויצא שלילי.אני לא צימחונית אך כמעט ולא אוכלת בשר. האם לדעתך כדאי לבצע בדיקת קולונוסקופיה לצורך בירור נוסף? אודה לתשובה

אין מספיק נתונים כדי שאוכל לענות לך. במסגרת בירור פריטין נמוך חשיבות גם לגיל החולה, סימפטומים נלווים, בירור אחר שבוצע לדוגמא למחלת צליאק. לכן מומלץ להגיע לבירור גסטרואנטרולוג מסודר התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה