הרגשת מלאות ודופק לא סדיר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/09/2013 | 08:45 | מאת: מיכאל

לאחר האוכל ולא במידה מוגזמת אני מרגיש הרגשת מלאות ואי נוחות רבה לפעמים זה מתבטא במקרים קיצוניים של הרגשת פעימה מוקדמת או דופק לא סדיר כל בדיקות הלב תקינות אקו,לב במאמץ אולטר. רופא הלב אומר שאין קשר אבל אני מרגיש קשר. עשיתי בדיקת קולונוסקופיה לפני 3 שנים בגיל 54 והיא תקינה .אני לא אוכל מוצרי חלב בכלל למעלה מ3 שנים ללא שום סיבה .מה אפשר לעשות להקל על הבטן

מומלץ לפנות לייעוץ מסודר התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה