תבחין נשיפה ללקטוז

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/09/2013 | 22:05 | מאת: הודיה

במשך כ-7 שנים אני סובלת ממעי רגיז שהתחיל מדלקת קיבה ומעיים חריפה,עשיתי את כל הבדיקות ויצאו תקינות. בחודש האחרון הכאבים ושאר התסמינים חזקים מהרגיל האם יש טעם לעשות שוב את הבדיקות? (נשיפה ללקטוז וגסטרוסקופיה)? האם רגישות ללקטוז יכולה להתפתח עם השנים? (לפני 7 שנים היה שלילי)

בכל החמרה נכון לעשות חשיבה מחודשת. אי סבילות לסוכר חלב יכולה להתפתח מאוחר יותר תשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה