כאבים בבטן עליונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/09/2013 | 22:51 | מאת: א.ר

שלום רב, בן 34. ברקע GERD. מטופל בלנטון 30 מ"ג ליום. מזה כמספר שבועות יש לי כאבים בבטן עליונה לאחר אכילה. אופי הכאב הוא כמו "כאבי רעב" למרות שאני לאחר סיום ארוחה אך התחושה היא של רעב. מזון מעט מקל את הכאב אל לאחר זמן קצר הכאב חוזר. במה מדובר? אני כבר מטופל בלנטון 5 חודשים ומעולם לא נתקלתי בתסמינים אלו בעקבות הריפלוקס. תודה רבה.

08/09/2013 | 08:38 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

תלונמות שלך מחשידות למחלת כיב( אולקוס) במבקיבה - תרסריון עליך לפנות למרפאת גסטרו בקופה להערכה ושינוי טיפול תשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה