כאבי בטן מתמשכים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/09/2013 | 08:24 | מאת: אלון

ערב טוב. אני סובל כבר שלוש שנים מאז שהשתחררתי מכאבי בטן ( בעיקר גזים ) כמעט אחרי כל דבר שאני אוכל. למדרתי לחיות עם זה בצורה כלשהי מכיון שלא מדובר בכאבים חזקים. לפני כשבוע חטפתי וירוס ( ע"פ הערכתה של רופאת המשפחה ) . הוירוס גרם לשילשולים במשך יום חצי ומאז אני לא אני. כבר שבועיים לארח האירוע ויש לי כאבי בטן חזקים והרבה גזים, שלשולים לרוב, אין הרגשת רעב שזה מאוד מוזר. רופאת המשפחה אומרת שמדובר במשהו נפשי ( החלפתי עבודה לא מזמן ) . הבדיות דם שלי תקינות ואני אדם בריא. לא מעשן אוכל אוכל נורמלי לא יותר מדי מכל דבר. אני נמנע מלאכול את מה שאסור בזמן שסובלים משלשול. רק לחם ואורז ובכל זאת ההרגשה קיימת. קבעתי אומנם תור לגסטרולוג אבל עד אז אני סובל. כבר שבועיים שלא היו יציאות נורמליות אלא שלשול ( לא מוגזם אבל בכל זאת) היום מלווה בהתקפי כאבי ( כאילו סיחיטה של הקיבה) אשמח לקבל עצה ! תודה

02/09/2013 | 12:35 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

לאור תלונתיך הממושכות עליך לפנות למרפאת גסטרו בקופה בהקדם תשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה