בדיקת סיגמואידוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/08/2013 | 14:00 | מאת: גדג

יש לי ביום שני בדיקת סיגמואידוסקופיה. אני כבר יומיים סובלת משלשול מימי מספר פעמים ביום ואני אמורה גם לקבל מחזור בימים הקרובים. האם ניתן לעשות את הבדיקה בזמן מחזור? במקרה והשלשול נמשך, לדחות את הבדיקה? נראה לי לא הגיוני לעשות חוקן (הכנה לבדיקה) בזמן שלשולים.

ניתן לעשות בזמן מחזור. במקרה שהשלשול נמשך להיועץ עם הרופא המבצע. תלוי גם בסיבה לבדיקה. תשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה