כאבים חזקים מעל 3' חודשים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/12/2008 | 10:02 | מאת: פרל

עברתי ניתוח פיסורה וטחורים פנימיים וחיצוניים מדרגה שלוש לפני יותר מ-3' חודשים.שלא מאפשרים לי לחזור לחיים נורמליים אחריי כל יצאה כאבים חזקים מאוד מאוד ודימום שיכול להופיעה גם באמצע הלילה תוך כדי שינה {בזמן מנוחה} לרגיעה משתמשת באביטרן 100 או אופטלגין בשתיה או בכדורים. הרופא שניתח אמר שהכל בסדר מבחינת הניתוח ביצעתי בדיקה קולונוסקופיה שמראה שהכל תקין .צריכה לעבור אולטרהסאונד ואגינלי.ובדיקת ריצפת האגן .האם יש דרך נוספת לבדוק מדוע הכאבים כל כך חזקים עד 10או 15 שעות אחרי כל יציאה.שמשבשת את כל אורח החיים של כל הבית ? מהמיואשת תודה לפרל שלום תלונה שלך חייבת לעבור בירור אצל פרוקטולוג ולא בתחם גסטרואנטרולוגי

02/12/2008 | 15:49 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

לפרל שלום תלונה שלך חייבת לעבור בירור אצל פרוקטולוג ולא בתחם גסטרואנטרולוגי

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה