אולטרסאונד בטן עליונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/04/2013 | 11:46 | מאת: סיגלית

בהמשך לבדיקת גסטרוסקופיה שנעשתה בגלל תלונות שלי על כאבים בקיבה ולחץ בגרון ותופעות של רפלוקס מאוד מציקות, עשיתי אתמול אולטרסאונד בטן עליונה. ביקשתי מרופא המשפחה היום לבדוק את התשובה והוא אמר שיש ממצא של חמש ציסטות בכבד בגדלים של כ 22 מ"מ. יש לי תור לגסטרולוג בעוד שבועיים ותור לצילום בריום בעוד שבוע. האם הממצא מסוכן? האם יכול להסביר את התחושות שלי? לפעמים אני חשה כאבים קלים, מעין חוסר נוחות, בצד ימין באזור המותן מאחור, האם יש קשר. האם העובדה שנמצא נוזל מרתי בקיבה בבדיקת גסטרו קשורה באיזשהו אופן לעניין? אנא מבקשת תשובה. והאם עלי לנסות להקדים את התור לרופא. בת 63 בבדיקת גסטרוסקופיה אובחן בקע סרעפתי, ושט ללא דלקת, בקיבה דלקת קלה והפרשה מרתית מוגברת יחסית. תודה.

לצערי קשה עד לא ניתן להתייחס לפנייתך דרך מדיה זו מבלי להכיר את הפרטים השונים. אכן דרוש בירור מסודר. *התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

16/05/2019 | 11:00 | מאת: אירה

אני מנסה לקבוע תור לאבי - לאולטרסאטנד סרעפת. ב*2700 שזה מוקד הכללית אף אחד לא יודע על מה אני מדברת. יכול להיות שם אחר לבדיקה בבקשה?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה