תזונה לפני ואחרי בדיקת קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/01/2013 | 21:24 | מאת: מגי

שלום רב, אני מוזמנת לבדיקת קולונוסקופיה לעוד מספר ימים בשעה 15:30, אבקש לברר: 1. בגלל שהבדיקה בשעה 15:30-האם מותר לאכול באותו בוקר משהו קל? אם לא, עד איזה שעה מותר לאכול אוכל מוצק, יום לפני הבדיקה? 2. האם "שתיית נוזלים" ביום הבדיקה כוללת: נס קפה עם חלב, או קפה בלי חלב? והאם ניתן להמתיק ב"סוכר קנים"? 3. לאחר הבדיקה, מה מומלץ לאכול, ע"מ למנוע הקאות , בחילות וכדומה? אודה מאד על קבלת תשובות בהקדם.

ביום בדיקה בבוקר אפשר ךאכול ארוכה קטנה אפשר לשתות כל סוג נוזל לפני בדיקה אין מגבלות במזון לאחר בדיקה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה