רגישות לבצל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/02/2012 | 09:53 | מאת: רוי

גיליתי אצלי שלאחר אכילת בצל ( יום או קצת פחות) מופיעות אצלי תופעות של כאבי בטן קשים, גזים, שלשולים, הקאה ונפיחות לא נעימים- וזה במקרה הטוב ( אם בטעות יצא שאכלתי חתיכת בצל מזערית, משום שאני נמנע לחלוטין מבצל) במקרה הגרוע יש לי כאבי בטן חריפים ביותר ולילה שלם של 15 הקאות של מיצי קיבה ושלשולים דחופים- עד שכל הבצל יוצא מגופי. ממש ממש לא נעים! ביקרתי אצל אלרגולוג והוא אמר לי שהתופעה שלי היא לא תופעה של אלרגיה. אני בן 19 ואני בצבא ככה שיוצא לי יותר להיחשף לבצל באוכל שאני אוכל, אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד

13/02/2012 | 19:52 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

אם יש לך אי סבילות למזון מסוים אין תרופה למניעה התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה