ריפלוקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/04/2011 | 10:50 | מאת: איריס

בתי בת 3.5 חודשים ופולטת המון אחרי כל ארוחה,גם מהאף והיא לא רגועה, בוכה המון ועד כה הרופאת ילדים אמרה שזה ריפלוקס ילדים ולא התיחסה, אחרי שכבר התחננתי לבדיקות, נשלחנו לus איברים שלא הראה דבר ואחכ לבליעת בריום שהראה ריפלוקס בינוני ועד נשלחנו לרופא כירורג ששלח לרופא גסטרו, (כמובן שלפני כל זה עשינו הרבה נסיונות, אני מניקה בלבד אז שאבתי והוספתי קורנפלור, נתתי סימילאק , הכל יצא בדיוק כמו בהנקה, תנוחה כזו או אחרת, הגבהת הראש, כלום לא עזר) רופא ת גסטרו רצתה לעשות בדיקה עם זונדה לשלול סגירת שוער שני, מהקיבה והלאה, ולא שוער ראשון מהקיבה לושט, וסירבנו לבדיקה בגלל הזונדה, התחלנו זנטק וגם אינפמיל ואז אמרו לי שזה נוגד אחד את השני ולהפסיק אינפמיל, עכשו הגסטרו רוצה שאפסיק להניק בכלל ולתת תמלהיפואלרגני, ממה שהבנתי ללא חלבוני חלב פרה, למה להפסיק הנקה? כי הילדה לא מסתדרת עם זה ופולטת, זו התשובה, אני ממש עובדת עצות ובטח שלא רוצה להפסיק הנקה, מה עושים? למה לא ניתן לשלב טיפול היפואלרגני והנקה?אפילו חלקית?רק לא להפסיק הנקה?בתי לא עולה יפה במשקל בגיל 3 חודשים העלתה סהכ כ- 700-800 גר מיום הלידה, ואז הוספתי פעם פעמיים ביום סימילאק אדוונס 1, רק כדי להקל עלי כי היא יונקת כל שעה וחצי(כנראה בגלל הפליטות המרובות היא כל הזמן רעבה) ואז הייתה עליה של 450 גר' בשבועיים מה שלא היה עד כה, והרופאת גסטרו אמרה שהיא לא יודעת מה גרם לעליה הזו... ואחכ נתתי לה במשך 4 ימים אינפמיל וזנטק והיא לא הפסיקה לפלוט ועלתה 74 גר' ב4 ימים, ואז נאמר לי להפסיק אינפמיל כי זה לא מתאים עם זנטק. האם זה נכון?

זה נכון

08/04/2011 | 12:26 | מאת: איריס

שלום, התחלנו לתת טיפול היפואלרגני, והגסטרו אמר לי להפסיק להניק, האם אוכל להניק אם אמנע ממוצרי חלב וחלבונים מהחי?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה