כאב בטן מתמשך

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/02/2009 | 13:17 | מאת: יונית

ד"ר שלום בת 41 מזה שבועיים התחלתי עם כאב ברום הבטן שהתלווה לו חום והקאות ליום אחד מיד לאחר מכן המשיכו כאבי הבטן פניתי לרופא המשפחה וטופלתי באמפרדוקס וקל בטןבגלל יציאות רכות אחרי 10 ימים הכאב לא חלף ושוב פניתי לרופא המשפחה והוא העלה לי את המינון של אמפרדוקס מחשש שכנראה שזה חומציות 2 ביום ו2 בלילה כיום הכאבים התפשטו לי מסביב לטבור הבטן רגישה מאד למגע עם התקפים לפעמים שאני לא יכולה להתיישר עד להקלה אני ממש לא יודעת מה לעשות וכבר לא נעים לפנות לרופא פעם שלישית מה עלי לעשות? ומה זה יכול להיות?

27/02/2009 | 08:03 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

ליונית שלום עליך לפנןות גם בשלישית ברבעית לרופא לאור חוסר שיפור בתלונות זה השלב לבירור מעמיק כולל בדיקות מעבדה כולל תרבית צואה ולהפנותך למרפאת גסטרו בקופ"ח

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה