כאבי בטן ועצירות לאחר וירוס בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/12/2008 | 18:03 | מאת: שירה

לפני כמה ימים לקיתי בוירוס בטן: במשך קצת יותר מ-24 שעות סבלתי מהקאות, שילשולים תכופים וחום. לאחר מכן המצב השתפר בהדרגה, והחל מאתמול בבוקר חזרתי בהדרגה לאכול, כולל אוכל מוצק. מאז ההקאות והשלשולים פסקו לגמרי - אבל אני סובלת מכאבי בטן ומעצירות (כלומר אין לי צואה בכלל כבר כיומיים). האם זאת תגובה רגילה לאחר וירוס בטן?

03/12/2008 | 10:55 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

שינוי בפעולות לאחר מחלה וירלית הנמשך מספר ימים אינו מדאיג או מחייב בירור אם התלונה מעבר למספר ימים בודד יש לפנות למרפאת גסטרו בקופה לבירור

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה