לחץ מוגבר לושט העליונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

22/01/2020 | 19:48 | מאת: קלרה

אני סובלת מלחץ מוגבר לושט העליונה לאחרונה המצב החמיר מתקשה לשתות כוס מים לאחריו נחנקת יש לי כאבים קשים בושט בקיבה מקרין לגב רזה מאד מיובשת בשל הבעיות האלו רציתי לשאול מה הטיפול רק זונדה או פאג או שאפשר לעשות חתך של השריר הטבעוני והלוע ולהצילני פשוט אין לי חיים מהמצב הזה לא יכולה לחיות את חיי מתקשה לאכול לשתות רזה מאד מיובשת כולי העיניים האף מדמם אין לי רוק שפתיים מיובשות העיניים כואבות השינייים יש לי חרדה ודכאון מזה כאביי תופת מתקשה ללכת חלשה על סף עילפון מתת תזונה כל צפורניי שבורות מתפצלות מההתיבשות איך אפשר לעזור לי הרבה רופאיי גסטרו לא מתמצאים זה דבר נדיר ממליצים על סותריי חומצה שלא עוזר לי בכלל כלום לא עוזר לכאביי התופת כשיש לי מלאות בחילןת אנא עזרו לי אני עדיין לא פגשתי אנשים עם מחלה כזאת

כאן לא הפורום לדון במקרים מורכבים, מה גם שחסרים לי פרטים רבים. מציע לפנות להערכת מסודרת למרפאת גסטרו'.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה