נטילת לנטון לטווח ארוך

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/01/2020 | 12:18 | מאת: מור

שלום לאחר אירועים חוזרים ונשנים של עודף חומציות וכיב תריסריון אשר מעורב בהם חיידק הליקובקטר ...קיבלתי טיפול אנטיביוטי קורס 5-6 כבר עי רופא מומחה זיהומולוג קיבלתי המלצה מהרופא לקחת לנטון פעם ביום למשך שנה 30 מג האם שימוש בלנטון למשך שנה לא מסוכן ? והאם יהיה אפשר להפסיק את התכשיר בקלות?

בד"כ אנחנו נותנים לתקופה קצרה עד חודשיים. באם התלונות נשנים בתדירות גבוהה יחסית לאחר הפסקת התרופה, אין מנוס לעיתים מאפילו מתן קבוע. יש תופעות לוואי לתרופה, ולכן יש לשקול תופעות אלה מול תועלת כולל איכות חיים ללא הצריבה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה