הכנה לא תקינה של קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

30/12/2019 | 20:49 | מאת: יפעת

בעלי (68) פעמיים לא הצליח לעבור את הבדיקת קולונוסקופיה בטענה שהצואה שלו היתה עדיין מלאה. הוא עשה לפי ההוראות ולקח את התרופה להכנה כפי שצריך. אי לכך החליטו הרופאים לעשות לו סיטי בטן והתשובה: דיברטיקולה של הקולון השמאלי. סיגמואיד ארוך מאד. קשרית זעירה בבסיס הריאה השמאלי. מה התוצאה אומרת? תודה על העזרה.

דיברטיקולה = סעיף (לרוב מספר סעיפים - ממצא שכיח יחסית בגיל הזה) בכל מקרה מציע לחזור עם התשובה לרופא שהפנה אתכם.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה