הרופא שלח אותי לבדיקת Ceruloplasmin

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

14/12/2019 | 18:22 | מאת: אורי

בגלל כאבי בטן וחוסר תאבון Ceruloplasmin 0.16 אמר שזה לא תקין ושלח לבדיקת copper שתן ודם ולרופא עניים לבדוק נחושת ,אני מאוד בלחץ איזה בדיקות עוד כדאי לעשות שאתה ממליץ? אני מאוד בלחץ ממחלת ווילסון

בהקשר הזה קיבלת הפניות פרקטיות. רצוי להיבדק עי רופא כבד להשלים בדיקות נוספות (אשר יינתנו במסגרת מרפאת הכבד) בהתאם לצורך ניתן להשלים הדמיה של הכבד (אולטראסאונד כבד, MRI כבד) ביופסיית כבד וכו מניח שבמסגרת הביקור במרפאת הכבד יינתן הסבר מסודר לגבי הנ"ל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה