צרבות והרגשת גוש תקוע בגרון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/12/2019 | 17:10 | מאת: ענת

לפני כשנה התחלתי לסבול מצרבות...והרגשת גוש תקוע בגרון.. רופא המשפחה נתן לי כחודשיים לנטון ולצערי אמנם הרגשת הצרבת בגרון מעט השתפרה אבל הרגשתי כאילו הכל נתקע לי ברום הבטן והגוש בגרון לא עבר. הפחתתי מוצרי חלב, ירקות סולניים מטוגנים וחריף. ביצעתי בדיקת אקג, אקו לב, צילום ריאות, צילום בטן, צילום צוואר והכל הינ תקין. גם גסטרוסקופיה שביצעתי היתה תקינה. לטענת הגסטרולוג כנראה שהלנטון כן עזר..מכיון שלא נמצא כלום בגסטרוסקופיה. לאחר כ 3 חודשים היתה הטבה ולצערי לפני כחודשיים שוב התחילה הצרבת להציק... בלי קשר למאכל. סובלת מצרבת כל יום...בעיקר משעות אחהצ עד הלילה. מה זה יכול להיות???? כבר ממש מיואשת.

צרבת הינה תופעה שלא חייבת להיות קבועה. ייתכנו תקופות טובות יותר ותקופות שבהן תהיה החמרה. מציע לפנות להערכה מחודשת. ראה/י תשובות נוספות בפורום.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה