שינוי בהרגלי היציאות בשבועיים האחרונה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/12/2019 | 20:51 | מאת: מייק

שלום דר מזה שבועיים אני מרגיש שינוי ביציאות שלי בדרך כלל אני רגיל לצאת כל יום ועכשיו זה משתנה בן יום ליומיים ... הצואה נראת רגילה לחלוטין ברצוני לציין שעברתי בדיקות דם לפני כחודש כולל בדיקת דם סמוי והכל נמצא תקין...אינני סובל מדימומים או איבוד משקל דבר נוסף ששמתי לב שקוטר הצואה פחות ממה שאני מכיר אשמח לשמוע מה דעתך תודה

העובדה שבדיקות הדם והדם הסמוי תקינות ושאינך סובל מדימום או איבוד משקל מעודדת. שינויים ביציאות של שבועיים אינם ספציפיים. מציע לפנות לרופא המשפחה אשר ינחה אותך לגבי הצורך בבירור בהתאם לגיל ותסמינים או סימנים נוספים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה