תוצאות בדיקת קלונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/12/2019 | 07:37 | מאת: יוסי

שלום רב, אלו תוצאי בדיקת 'לונוסקופיה של אבא שלי, אשמח להתייחסותך והמשך טיפול. חומר נשלח:1.פוליפקטומיה מעי הרוחבי פוליפ 2.ביופסיה colon randomal 3.ביופסיה colon transverse 4.ביופסיה rectum אבחנה 10605/1-transverse colon tubular adenoma with low focal and high grade dysplasia on the surface endoscopial resection margins lined by normal colonic mucosa 10605/2-randomal colonic biopsy diffuse moderately active chronic colitis,negative for dysplasia 10605/3-transverse colon: moderately to severe chronic active colitis,negative for dysplasia 10605/4 rectum polypoid ragment of colonic mucosa showing superficial hyperlatic changes תודה מראש

על מנת להשלים את התמונה רצויה קורלציה (התאמה) לדוח הבדיקה עצמו ולסיבה שבגינה בוצעה הבדיקה. התשובה המצורפת מתארת רירית דלקתית ופוליפ. אך מן הסתם יש לחזור לרופא המטפל/גסטרואנטרולוג על מנת להשלים את ההתייחסות ולקבל המלצות לטיפול ומעקב בצורה מסודרת.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה