ממתין לבדיקת הליקובקטור- חיידק בבטן?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/12/2019 | 22:25 | מאת: שמי

לאחר ירידה במשקל של כ7 קילו, איבוד תיאבון ולעיתים כאבים בבטן עליונה החלטתי להיבדק, בדיקות דם תקינות וממתין לסיטי. שבוע שעבר התחילו כאבי בטן וגיהוקים עם גזים במשך כל היום (לאחר אכילת מזון בצקי שמן) , לאחר שתיית פרוביוטיקה ההרגשה בבטן הוקלה מעט והגיהוקים כמעט ופסקו. האם קיים סיכוי שמדובר בהליקובקטור?

כאבי בטן ירידה במשקל ואבדן תיאבון מצריכים בירור וטוב עשה הרופא שהפנה אותך ל CT את סוגיית קיום ההליקובקטר ניתן לבדוק אך גם אם תהיה חיובית יש להמשיך בירור במקביל לטיפול בחיידק.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה