דימום לאחר בדיקת גסטרו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/11/2019 | 13:33 | מאת: אר

ביום חמישי 7.11.19 בצעתי בדיקת גסטרו עקב כאבי בטן עליונה צרבות וכאבים בנקודת הסרעפת תוצאה בקע בסרעפת הומלץ על טיפול שהתחלתי מיום ראשון ערב בנקסיום 20 מ ג . החל מיום ראשון יש לי כאבים חזקים באזור הסרעפת ובטן עליונה וכן דימומים (אך לא מפי הטבעת), אציין שביום רביעי 6.11.19 סיימתי מחזור ואני כבת 47. האם הכאבים והדימום מתאימים לבדיקה והשלכותיה או שלא נראה שיש קשר

על איזה סוג דימום מדובר בדיוק , גסטרוסקופיה עם ובלי ביופסיות כמעט ולא גורמת לדימומים קשים - מאד נדיר שזה קורה

13/11/2019 | 20:52 | מאת: אר

הדימום הוא כמו מחזור אבל בדיוק לפני הבדיקה סיימתי מחזור והוא מאוד מסודר לי בשוטף

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה