כאבי בטן בחילות וחולשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/11/2019 | 20:38 | מאת: רחלי

שלון וברכה אני בת 37 סובלת שנים מכאבי בטן לפני שנתיים הילקובקטור שטופל באנטיביוטיקה לפני שמונה חודשים הידרדרות עד היום כאבי בטן תוחשה עייפות בחילות וצרבות לאחרונה. בדיקות דם נרחבות תקינות גסטרוקופיה תקינה סיטי תקין פרט לתוכן פיקלי רב בקולון במעיים. מה יש לי? לא מצליחה לתפקד סובלת מאוד תודה מראש

אם יש צרבות ובחילות ממליצים על טיפול בנוגדי חומצה למרות גסטרוסקופיה תקינה ואם יש תוכן רב בקולון יתכן וצריכה מרככי צואה להקלה ביציאות וזה יכול להקל על כאבי הבטן

11/11/2019 | 09:25 | מאת: רחלי

תודה רבה הומלץ על אומפאודקס קבוע פעם ביום ועל סיביים תזונתיים באבקה? האם יש דבר נוסף שיכול להקל?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה