כאב/אי נוחות בצד ימין תחתון של הבטן תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/11/2019 | 11:52 | מאת: נור

היי, בן 33, בריא, רזה, כבר תקופה ארוכה (מעל שנה) כאב קל בצד ימין תחתון (מימין לפופיק), ללא שילשול, ללא עצירות, מידי פעם כיבים בפה. מוחמר עם אלכוהול או קפה. עשיתי בדיקות כמו דם, צואה, רנטגן (שלפוחית השתן),בדיקת אורולוגיה, אולטראסאונד, הרופא גסטרו ממליץ על גסטרוסקופיה. רציתי לדעת מה יכול לגרום למצב כזה? (קרוהן? משהו אחר?) תודה

תשלים גסטרו+ קולונוסקופיה ואם תקינות הרופא ישלים בירןרים הדמייתים ומעבדתיים לפי החשד שלו . אפטות וכאב בטן לא חייבים להיות מאותה סיבה ולא רק קרון זה הגורם המשותף יש הרבה סיבות נוספות שאין אפשרות לפרט את כולן בפורום הזה

13/11/2019 | 18:56 | מאת: נור

קבעתי תור לקולונוסקופיה, אני די מפחד האמת רציתי לשאול, אם בבדיקת דם שעשו לי לאחרונה crp יצא קטן מ 0.5 mg/dl ככל הנראה לא מדובר בסרטן? תודה רבה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה