כאב בבטן שמאל תחתונה שמוקל אחרי יציאה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

05/11/2019 | 06:53 | מאת: מיכל

שלום וברכה בת 50 בריאה ,שמנה בעבר קולונסקופיה לפני שנה וחצי ולפני 4 וחצי שנים תקין לחלוטין ,לאחרונה מדי פעם יש לי כאב בבטן שמאל מהמותן ומטה שנעלם אחרי יציאה.לאחר ברור של פרוטוקול אבנים בכליות בסיטי בטן נראו גם סעיפים במעי למרות שהגסטרו בקולונוסקופיה לא ציין.האם הם יכולים להיות הסיבה לכאב/התכווצות שאני מרגישה ?

כן , הטיפול להימנע מעצירות/ קושי ביציאות כלומר שהיציאה תהיה יותר רכה על מנת שלא תתקע בתוך הסעיפים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה