בליעת חומר אצל רופא שיניים בזמן מדידה.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

30/10/2019 | 11:23 | מאת: שגיא

שלום, אני חולה בקרוהן. היום הייתי אצל רופא שיניים, לצורך מדידה עבור סד לילה. את המדידה מבצעים על ידי הצמדת חומר רך ודביק ללסתות ולשיניים, וכששמים אותו בפה, ההרגשה דומה למגע של מסטיק. בזמן המדידה, החומר התפורר קצת ובלעתי חתיכה קטנה ממנו, ואת השאר ירקתי. רציתי לשאול האם בליעת חומר מהסוג הזה, שמתקשה בסופו של דבר, עלולה להיות מסוכנת עבורי, כחולה קרוהן? כמו כן, יש לי הרגשה מסויימת של משהו שתקוע בגרון. תודה על העזרה.

לא אמורה להיות בעיה במידה והתחושה בגרון ממשיכה לפנות לבדיקת גסטרואנטרולוג

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה