כאבי בטן שלשולים ועצירויות לסירוגין

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

23/10/2019 | 06:36 | מאת: דוד

שלום דוקטור: אני סובל תקופה ארוכה מכאבי בטן עליונה ויציאות מרובות בעיקר באמצע הלילה מעיר אותי משינה. עברתי סידרה של בדיקות. בבדיקות דם לא נמצאו ממצאים חריגים. פרט ללוקוציטים. עברתי בדיקת גסטרו לפני כשנה שבא נמצא גסטריטיס כרונית בנוכחות הליקובקטר פילורי. עברתי טיפול משולש והחיידק נכחד. הכאבים והתופעות לא פסקו אולי הוטבו מעט לזמן מה. עשיתי גסטרו שוב ושם נמצא גסטריטיס כרונית ללא נוכחות הליקובקטר פילורי. מדוע יש לי עדיין דלקת אם החיידק נכחד לפני חצי שנה? איך נפתרים מזה זה ממש מפריע לי לי למהלך החיים?

ככל הנראה החיידק לא היה הסיבה לתלונות להמשך בירור גסרואנטרולוגי מסודר יש לשלול סיבות אחרות כמו צליאק, מחלות מעי דלקתיות

25/10/2019 | 11:57 | מאת: דוד

נשלל צליאק ובדיקת קלפרוטקטין תקינה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה