עצירות בעקבות אגירת נוזלים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/10/2019 | 21:01 | מאת: הילה

שלום, יש לי לחץ דם נמוך ותסמונת טכיקרדיה תנוחתית שהדופק קופץ ב 30 פעימות בין שכיבה לעמידה ויש לעיתים סחרחורות. המצב שלי קל ואני לוקחת 5 גרם מלח מחולק ל 5 פעמים ביום עם 2.5 ליטר מים לאגירת נוזלים. האם המלח ואגירת הנוזלים יכולים לגרום לעצירות? וכמה ימים לוקח מהרגע שמתחילים עם המלח אחרי הפסקה עד ששוב יש אגירת נוזלים מקסימילית? כי אם זה גורם לעצירות חשבתי אולי לקחת רק פעם בשבוע כשאני צריכה לעמוד לאורך זמן. תודה מראש

לא נראה שקשור תנסי הוספת סיבים תזונתיים בעצירות חדשה יש מקום לבירור גסטרואנטרלוגי מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה