האם דלקת בקיבה יכולה לגרום לתופעות הבאות:

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/10/2019 | 19:50 | מאת: דנית

אני מאובחנת עם גסטריטיס בקיבה לאחר בדיקת גסטרוסוקופיה. היה לי גם כחיידק הליקובקטר שכרגע אין. יש לי עדיין כאבים, רפלוקס, בחילה, ליחה וקושיי בעיכול "אוכל עומד בגרון" וכאב בחזה רציתי לשאול אם זה הגיוני שכל התופעות זה מהדלקת בקיבה או שיש עוד גורמים שיכולים לגרום לתופעות האלו מלבד הדלקת?

09/10/2019 | 19:58 | מאת: דנית

מחכה גם לתשובה של ביופסיות האם זה גם יכול להגיד משהו על סוג הדלקת וממה היא בדיוק? והאם חוץ מנקסיום יש עוד תרופה שאפשר לקחת כי זה לא עוזר לי ממש :(

יתכן שגורם לתופעות אך ישנן גם סיבות אחרות. רפלוקס? סיבות קרדיאליות? ועוד

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה