כאבי בטן במשך מספר חודשים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/10/2019 | 10:27 | מאת: תמי

שלום, בעלי סובל מכאבי בטן כבר שלושה חדשים וחצי. ביצענו CT בטן אגן, ואכן נמצאה אבן בשפכן שמאלי. חוץ מזה הבדיקה היתה תקינה. האבן הוצאה בניתוח לפני חדשיים וחצי, והכאבים ממשיכים ועברו גם לצד הימני. מתמקדים בעיקר בבטן התחתונה בשני הצדדים. להגדרתו "כאב מושך". אורולוגים אמרו שהרקע הוא לא אורולוגי. האם כדאי לבדוק ציליאק? הליקובקטר? יש טעם לבדיקת גסטרוסקופיה?

צריך להגיע להמשך בירור גסטרואנטרולוגי הבירור יכלול בדיקות דם וצואה ויתכן שיהיה צורך בגסטרוסקופיה וקולונוסקופיה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה