בדיקת ct וגסטרו עם ממצאים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/09/2019 | 16:38 | מאת: משה

שלום דוקטור: הופניתי לבדיקות ct וגסטרו עקב כאבי בטן ודימום בצואה בחילות והקאות. אני בן 32 בתוצאות הבדיקה נרשם Ct Rll מעבר חזה בטן: קשרית זעירה בגודל 2מ"מ הודגמה כלית פרסה. בתוצאות בדיקת הגסטרו נרשם רירית הוושת נראית תקינה ללא נגעים חלק שני של התריסריון רירית מעט לא סדירה ?? נלקחו ביופסיות המלצה לברר ביופסיות. שוחררתי עם ההמלצות הבאות מעקב רופא מטפל מעקב ספירת דם אלקטרוליטים ותפקודי כליות מעקב רופא גסטרו מעקב רופא כירורג שתיחה מספקת. האם הממצאים אמורים להדאיג דוקטור? מה עליי לעשות. מה הכוונה ברירית לא סדירה. מה זה יכול להעיד?

צריך להיות במעקב מסודר של רופא גסטרו

10/09/2019 | 10:08 | מאת: משה

מה הכוונה לרירת לא סדירה בתריסריון השני. מה האופציות מה זה יכול להיות. נגעים? דלקת?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה