גסטרואנטריטיס והקאות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/08/2019 | 11:31 | מאת: לאון

שלום. בתי בת 16 ,חולת סוכרת. נדבקה בזיהום כלשהו של מערכת העיכול. התחיל מהקאות בכל כמה שעות ביומיים הראשונים. לפעמים שלשול. עכשיו כעבור 6 ימים במהלך היום היא יכולה לשתות ולאכול דברים מסויימים,אך בלילה יש אירוע של הקאה. בקופת חולים חושבים שזה וירוס ,אך אני קצת מודאג שזה לא עובר כבר שבוע. אשמח לדעה של מומחה. תודה!

הייתי נותן טיפול סימפטומטי (נגד הקאות בערב) וממתין שבוע נוסף. רוב השלשול/הקאות החריפים חולפים תוך שבועיים, הגורם לכך זיהומי (חיידק או וירוס) והטיפול הוא בעיקר להקלה. מעבר לכך יש אבחנה מבדלת רחבה, ומציע לפנות לגסטרואנטרולוג באם התלונות יימשכו.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה