פענוח תוצאות ביופסיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/07/2019 | 11:50 | מאת: בן

פענוח תוצאות ביופסיה בבקשה :Squamocolumnar mucosa with chronic inflammation, basal hyperplasia of the squamous epithelium and foveolar hyperplasia.

יש לצרף ממצאים אנדוסקופיים

21/07/2019 | 10:47 | מאת: בן

שלום רב ד"ר אבו בכר, תודה עבור תשובתך, מה כוונתך כאשר אתה כותב "יש לצרף מסמכים אנדוסקופיים"? להבנתי הטקסט המצורף הוא הממצא, רק שלי לא ברור מה המשמעות של הטקסט.. היה ויש משהו נוסף שתרצה לראות אנא ידע אותי, שוב תודה, בן. Squamocolumnar mucosa with chronic inflammation, basal hyperplasia of the squamous epithelium and foveolar hyperplasia.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה