בת 17 וחצי כאבי בטן וגזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/05/2019 | 12:32 | מאת: אור

היי, מתחילת שבוע שעבר בערך התחלתי לסבול מאי נוחות בבטן( במיוחד בצד שמאל) ומגזים היציאות שלי רובן היו רכות מאד ולפעמים כמעט ולא היו יציאות(עד שנאצלתי להשתמש בלבולק פעמיים( בנוסף, יש לי רעשים מהבטן. אני לא יודעת אם זה קשור אבל כשבוע אחרי שהתחלתי לסבול מהתסמינים האלו סבלתי מחום, כאבי שרירים בחילות והקאות, דברנו עם מוקד האחיות והאחות אמרה שזה כנראה וירוס של 24 שעות. עברו שלושה ימים מאז ויש לי קצת בחילות, הכאבי בטן, הגזים ואי הנוחות ממשיכים וגם היציאות הרכות מה זה יכול להיות? תודה מראש

כן יכולה להיות מחלה ויראלית ניתן להיעזר בקל בטן עד פעמיים ביום ופרוביוטיקה עד שתרגישי שיפור. תמנעי בשלב זה ממוצרי חלב, סוכרים ופירות ירקות נאים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה