בדיקות לאחר חודשיים של שילשוליםigm igg iga

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

10/05/2019 | 21:04 | מאת: לוי

שלום אני סובל משילשולים במשך חודשיים. מיד לאחר טיפול אנטיביוטי נגד דלקת ריאות. בן 72. דברתי בדיקות רבות לאחת מהן אני מבקש הסבר IgG 1241 IgM 30 IgA 89 האם זה מצביע על צליאק? לכל שלושת התוצאות צורף משפט "בוצע במכשיר ארכיטקט מ15.4.18 שיטה חדשה" תודה

לא מדובר בצליאק ובכלל לצליאק של בדיקה ספציפית ולא רמת גלובולינים כלליים שאתה מציג. לאחר טיפולי אנטיובי קורה שנמשכת תקופה של שלשולים - חשוב לשלול זיהום בבדיקת צואה לקלוסטרידיום בעיקר לאח שימוש באנטיביוטיקות ותרביות צואה + פרזיטים . אם הבדיקות שליליות תתחיל פרוביוטיקה עשירה בחיידקי מעיים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה