גזים בעלי ריח כל היום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/04/2019 | 19:39 | מאת: ויס קלרה

שלום סןבלת מגזים אינסופיים בעליי ריח לא נעים אחרי כל אכילה לא משנה מה מה ניתן לעשות זה צורב בעור למטה בפיסורה בפח הטבעת בוולווה מה לעשות בלתח נסבל אנזימיי עיכול לא עוזרים פרוביוטיקה לא עוזר פחם פעיל לא עוזר צרבת x לא עוזר סימירון לא עוזר וכולם גורמים לעצירות הצילו מה לעשות יש לי מעי רגיז דיספפסיה בעיות בושט תנועתיות לא עוזר סותריי חומצה מה לעשות

נבדק צליאק? אי סבילות לסוכר חלב? דיאטת fodmap ? לפנות לגסטרואנטרולוג באופן מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה