כאבי בטן חזקים לא חולפים יציאות מרובות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/03/2019 | 00:20 | מאת: שמעון

שלום בן 28 יש לי כאבי בטן חזקים כול היום בטבור ובמעיים ובצד שמאול בבטן התחתונה עשיתי 2 סיטי בראשון היה התפשלות מעי בשני לא ראו את זה הכאבים הולכים ומחריפים ביומים אחרונים יש צורך עז לעשות צואה גם אחרי יציאות ביחד עם כאבי בטן שלא חולפים לשניה עברתי סיטי אנטוגרפיה היה תקין קולנקופיה לפני שנתים תקין התסמינים החמירו מאוד מאז הבדיקה הזאת אין לי שלשולים אבל יציאות רכות והרבה מאוד גזים כול יום מזה יכול להיות דוקטור סובל מאוד אין לי חיים לא יכול לעבןד לא יכול לתפקד בדכאון קשה בעקבות המצב הזה אשמח ליעוץ תודה

לצערי לא ניתן לתת מענה הולם דרך מדיה זו. סבלך מובן ולהערכתי מצריך פלגישה מסודרת עם רופא. במידה והכאבים חזקים, מלווים בתפיחות בטנית, בחילות הקאות והיעדר יציאות מומלץ לפנות למיון.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה