תוצאות בדיקת ביופסיה לאחר גסטרוקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/03/2019 | 15:59 | מאת: יקי

שלום, להלן תוצאות ביופסיה:קיבה ,אנטרום:chronicactive non-specific gastritןa with focalintentinal metaplasia. no h.p seen אודה לכם אם תואילו להסביר לי מה אומרת הביופסיה בעברית. תודה יקי

דלקת לא ספציפית של רירית הקיבה. עם שינויים עדינים ברירית (= נצפו תאים שדומים לתאים של המעי הדק). לא נראו חיידקי הליקובקטר ברירית שנדגמה. מעבר לפירוש המילולי צריך לבחון את הסיבה לבדיקה ואת הפירוט של דוח הבדיקה. מציע לפנות לייעוץ גסטרו מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה