בחרדות מטורפות ולא יכולה להפסיק לבכות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/03/2019 | 17:08 | מאת: אנונימית

היי, מאז אוגוסט (לאחר שאכלתי משהו) לא מפסיקים אצלי גרפסים וכאבים לאחר הארוחה. לדעתי המצב אף החמיר ולעתים אני מרגישה כאילו האוכל עולה לי בגרון. הייתי כבר אצל רופא גסטרו, והוא שלח אותי לבדיקת גסטרוסקופיה. אני מתה מפחד. אם זה לא היה דבר כל כך רציני, הוא לא היה שולח אותי. יכול להיות שזה בקע סרעפתי? אני מתה מפחד ולדעתי החרדות גם גורמות למצב להיות גרוע יותר. אשמח לחוות דעת.

מניח שרופא הגסטרו שקל את כל השיקולים הרלבנטיים למצבך. גסטרוסקופיה הינה בדיקה אנדוסקופית פשוטה יחסית עם שיעור סיבוכים נמוך מאוד !!! מציע לפנות לרופא המשפחה על מנת ללבן את הסוגיה ולקבל פרטים נוספים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה