אבחנת ביופסיה של חולה קרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

18/03/2019 | 11:25 | מאת: יונתן

שלום לרופאים הנכבדים, אני חולה קרוהן יש לי תור לגסטרו בעוד חודש ובינתיים קיבלתי תשובה של הביופסיה. אשמח לדעת מה היא אומרת ואם יש משהו דחוף. 1) Focal erosions in small bowel mucosa// may represent pseudopolyps 2) Intact small bowel mucosa with marked intra-lesional oedema B19-03186/1:אבחנה T64000 M40000 תודה רבה על העזרה!!! יונתן

הממצאים עשויים להתאים לקרוהן. מניח שתקבל הסבר מסודר יותר במסגרת הביקור במרפאת גסטרו.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה