תחושת שריפה בבטן צד שמאל איזור צלעות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/03/2019 | 23:08 | מאת: אלעד

שלום יש לי תחושה של שריפה משהו צורב שמאל באיזור צלעות יכול ליהות זה אולקוס ? כיב קיבה ? או משהו כזה ? עשיתי בדיקות דם הורמונים לב הכול תקין עשיתי תבדיקות האלו לפני התחושה של מה שתיארתי לך. מה זה יכול ליהות מה שאני מרגיש ממש שורף כזה כמו פצע פנימי, גם בתקופה האחרונה היו לי כול מיני תחושות צריבה מכול מאכל כמעט....

התלונות אינן ספציפיות. במידה ונשללה בעיה לבבית או ריאתית (בהתאם למיקום ואופי הכאב) ניתן לשקול בירור של מערכת העיכול. מניח שרופא המשפחה יוכל להנחות אותך בצורה טובה (צריך להבין יותר טוב על איה תלונות בדיוק מדובר, להשלים בדיקה גופנית וכו)

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה